De Paella Contest in het Parque Tecnológico de Paterna is uitgegroeid tot een jaarlijks hoogtepunt voor bedrijven in de regio. Dit evenement, dat plaatsvond in april 2024, heeft als doel de onderlinge kameraadschap en een gezonde, vriendelijke rivaliteit tussen bedrijven te bevorderen.

Met 160 deelnemende bedrijven was de competitie dit jaar heviger dan ooit. Bedrijven toonden hun culinaire talenten in een vrolijke en ontspannen sfeer, wat de perfecte gelegenheid bood om de teamgeest te versterken. In totaal namen maar liefst 2500 mensen deel aan het evenement, waaronder onze eigen collega’s uit Valencia, die ook enthousiast hun kookkunsten demonstreerden.

Het hoogtepunt van de dag was de creatie van 146 overheerlijke paella’s, die door een vakkundige jury werden beoordeeld op smaak, presentatie en authenticiteit. De Paella Contest is niet alleen een kans om te genieten van dit iconische Spaanse gerecht, maar ook om te vieren wat ons als bedrijven verbindt: samenwerking, creativiteit en trots.