In 1998 is Curro Verhagen als extern bedrijfskundig adviseur aangehaakt bij Snijders Ingenieursgroep, met als doel onze processen in kaart te brengen en te stroomlijnen. Wat begon als extern adviseur eindigde, na een aantal jaar lid te zijn geweest van het Management Team, als directeur.

In 2009 nam hij het stokje over van de toenmalige directie en trad aan als CEO. Ondanks de nodige tegenslagen, maar met een heldere visie is Snijders Ingenieursgroep onder leiding van Curro geconsolideerd en uitgegroeid tot een internationale organisatie met vestigingen in Nederland, Spanje en Uruguay.

Nu is na 25 jaar de tijd aangebroken voor een welverdiend pensioen!

Vanzelfsprekend is een 25-jarig jubileum en een pensioenafscheid reden voor een feestje. In het diepste geheim zijn de voorbereidingen getroffen om de verrassing voor Curro compleet te maken. Volledig verrast kwam hij samen met zijn vrouw en kinderen aan bij De Mispelhoef. Na diverse toespraken, met leuke anekdotes en foto’s over de afgelopen jaren, kon er genoten worden van een gezellige avond met muziek, een hapje en een drankje.

Nu Curro van zijn pensioen gaat genieten, wensen zijn collega’s hem zijn welverdiende rust en het allerbeste voor de toekomst.
Curro wordt opgevolgd door Willem RooijakkersMichel Ramakers en Raymond de Jager. Met een stevig fundament en veelbelovend leiderschap is Snijders Ingenieursgroep klaar voor de toekomst!