Omschrijving
Een luxe woontoren aan de Wijnhaven in Rotterdam. The Muse wordt een iconisch gebouw in het Maritiem District. Samen met diverse rijksmonumenten zoals de Sint Laurenskerk en de Willem de Kooning Academie, maar ook met nieuwe typerende projecten zoals de Markthal wordt The Muse onderdeel van dit nieuwe en dynamische stadsdeel van Rotterdam. Schitterende uitzichten op de Maas, de Willemsbrug en de skyline van Rotterdam. Op loopafstand van de Grote Markt biedt The Muse 94 luxe koopappartementen, variërend tussen de 80 en 200 m2, inclusief 2 penthouses op de bovenste verdieping. Parkeren kan op laag 1 t/m 3 en er zijn 2 commerciële ruimtes van 400 en 500 m2 op de begane grond.

Check https://themuseofrotterdam.nl/ voor meer informatie.
De opdracht
In opdracht van Smit’s Bouwbedrijf werkt Snijders Ingenieursgroep de prefab betonnen constructie elementen uit welke door Geelen Beton en Decomo geleverd gaan worden.
Snijders Ingenieursgroep verzorgt verder de engineering voor het constructieve staalwerk en maakt van het besteks- en uitvoeringsontwerp een set uitvoeringstekeningen door alle constructieve aspecten die zich binnen dit project voordoen te behartigen.
Daarnaast fungeert Snijders Ingenieursgroep als engineeringscoördinator. Dit houdt in dat alle constructief aansluitende onderdelen op elkaar afgestemd worden voordat dit ter beoordeling naar de hoofdconstructeur verstuurd wordt.

De foto's zijn gemaakt door Momo 1435.
Bouwjaar
In uitvoering
Opdrachtgever
Vof Wh 69
Aannemer
Smit's Bouwbedrijf
Architect
Barcode Architecten
Leverancier(s)
Decomo, Geelen Beton
Bekijk alle projecten