Bouwkenners.nl is een zusterbedrijf van Snijders Ingenieursgroep. Je kunt als particulier, architect en aannemer bij Bouwkenners.nl terecht voor het maken van bouwkundige tekeningen en berekeningen of hulp bij de aanvraag van een omgevingsvergunning. Online! Met een team van ervaren en gemotiveerde constructeurs en tekenaars staat Bouwkenners.nl klaar om het project te begeleiden. Bouwkenners.nl wil bouwen en verbouwen simpeler en voordeliger maken. Met succes, want Bouwkenners.nl heeft de 1000ste opdracht binnen sinds haar oprichting in mei 2018!
Door de aanhoudende groei van aanvragen en opdrachten is Bouwkenners.nl op zoek naar een bouwkundig tekenaar en constructeur. Ben jij of ken jij iemand die het leuk vindt om in een enthousiast team van bouwkenners te werken? Affiniteit heeft met bouwzaken? En het leuk vindt om dagelijks onze klanten te helpen? Kijk dan op de website van Bouwkenners.nl voor de volledige vacature én solliciteer! https://bouwkenners.nl/vacatures/
Ben jij onze nieuwe collega of vinden wij door jou een geschikte kandidaat dan belonen wij je met een heerlijk dinertje!