Afgelopen mei hebben we ons jaarlijkse personeelsuitje beleefd. Deze keer gingen we voor een snelheidskick en gingen we karten. Het evenement kreeg veel belangstelling, met een mooie opkomst.

Na een korte uitleg van de regels en veiligheidsissues ging de eerste ronde van start. Zoals verwacht duurde het even voordat iedereen gewend was aan het rijden met de karts. Met elke ronde verbeterden hun vaardigheden aanzienlijk en werd de concurrentie tussen de deelnemers groter. Het was leuk om te zien hoe onze collega’s hun innerlijke snelheidsduivels loslieten op de baan.

Na de derde ronde bereikten we de langverwachte laatste ronde; de finale. De spanning was voelbaar toen de beste kanshebbers streden om de uiteindelijke overwinning. De bekendmaking van de winnaar werd met daverend applaus en gejuich onthaald, vergezeld van het Nederlandse volkslied.

Om de avond af te sluiten verzamelden we ons voor een maaltijd van de tafelgrill. Het personeelsuitje was een groot succes. We bedanken alle deelnemers voor hun enthousiaste betrokkenheid en sportiviteit tijdens de kartervaring.

.