In januari kreeg een volgende groep collega’s de kans om deel te nemen aan een werkbezoek. Voor ons project Cambuur Leeuwarden, konden we op de bouwplaats van de firma van Wijnen een kijkje nemen.  Pieter Tadema van de firma Van Wijnen had  tijd voor ons gereserveerd.

Ook Haitsma Beton, een bedrijf waarmee we al geruime tijd samenwerken, nam de tijd om de groep te begeleiden. Bert van de Berg en Henk Beenen hebben ons hartelijk ontvangen en een rondleiding gegeven. Ook Elena Pravioti maakte deel uit van de groep, zij vond het bezoek erg leuk;  Het produceren van goede kwaliteit prefab elementen is de sleutel voor een succesvol bedrijf. Het lijkt me dat de fabriek een gestandaardiseerd systeem volgt wat de productie van prefab elementen makkelijker maakt. Deze complexe procedure maken ze eenvoudiger door de goed georganiseerde lijn en het programma dat ze volgen. We werden echt vriendelijk ontvangen en kregen een goede uitleg bij de rondleiding, aldus Elena.

Wij willen Pieter Tadema, Bert van de Berg en Henk Beenen hartelijk danken voor hun tijd en hun enthousiasme, waarmee zijn ons hebben rondgeleid.